loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » Mäso » Zeleninovo-mäsový guláš

Zeleninovo-mäsový guláš

Zeleninovo-mäsový guláš

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 15 min.
Tepelná úprava: 60 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • 800 g ľubovoľného mäsa
 • 3 mrkvy
 • ½ zelera, petržlen
 • 1 väčšia cibuľa
 • 1 konzerva hrášku
 • zelená fazuľka
 • 4 paradajky
 • 3 červené papriky
 • 3 strúčiky cesnaku
 • mletá červená paprika
 • soľ a mleté čierne korenie

Príprava:

  1. Mäso umyjeme, nakrájame na kocky a opečieme na rozpálenom oleji. Pridáme k nemu nadrobno nakrájanú cibuľu, chvíľku miešame a keď je cibuľa dostatočne opečená, podlejeme mäso vodou.
  2. Zeleninu umyjeme, očistíme, nakrájame na menšie kúsky, pridáme k mäsu a spolu varíme.
  3. Keď sú mäso aj zelenina už mäkké, pridáme k nim roztlačený cesnak, ochutíme korením a zahustíme zápražkou (z hladkej múky a vody)
  4. Podávame horúce s celozrnným pečivom.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.