loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » Ryby a morské plody » Zapekaný kapor na šampiňónoch

Zapekaný kapor na šampiňónoch

Zapekaný kapor na šampiňónoch

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 10 min.
Tepelná úprava: 20 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • 750 g filé z kapra
 • 200 g šampiňónov
 • smotana na varenie
 • 2 cibule
 • hladká múka
 • olej
 • soľ a mleté čierne korenie

Príprava:

  1. Očistenú a umytú rybu osolíme, okoreníme a odložíme na pár minút do chladu. Potom kapra obalíme v hladkej múke a opečieme na rozpálenom oleji.
  2. Šampiňóny a cibuľu očistíme, umyjeme a nakrájame na menšie kúsky, ktoré tiež opečieme na panvici.
  3. Kapra preložíme do zapekacej misy, pridáme k nemu šampiňóny s cibuľou a všetko zalejeme smotanou.
  4. Pečieme cca 10 minút vo vopred vyhriatej rúre a následne na to podávame.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.