loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » Mäso » Zapekaná jaternica

Zapekaná jaternica

Zapekaná jaternica

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 20 min.
Tepelná úprava: 20 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • 800 g jaternice
 • 150 g strúhaného syra
 • 3 cibule
 • 2 kyslé jablká
 • 6 lyžíc oleja
 • 6 vetvičiek čerstvého majoránu

Príprava:

  1. Jaternice olúpeme, nakrájame na menšie plátky a opečieme na 2 lyžiciach oleja, až do chrumkava.
  2. Jablká umyjeme, nakrájame na osminky a opečieme na 2 lyžiciach oleja dozlatista.
  3. Jablká uložíme na dno nádoby na pečenie, posypeme ich kolieskami cibule (ktoré môžeme taktiež osmažiť) a nadrobno nasekaným majoránom.
  4. Pridáme kúsky jaternice, posypeme strúhaným syrom a všetko spolu zapekáme cca 15-20 minút, v rúre vyhriatej na 180°C.
Náš tip: Zapekanú jaternicu môžeme podávať ako predjedlo, alebo aj ako hlavný chod, v kombinácii s celozrnným pečivom.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




Fórum

viac...
Fórum Úvahy o živote - smilan natacky - terkakvietok mihalnice - annahanna Hranie deti na zemi - Zuzana.Kov detsky kočik-trojkombinacia - Hanča7 nová auto - kvetinka16 rodinne auto - Ulricha Auto na uver - milusa
 

Copyright 2018. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.