loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » » Vyprážané hríby

Vyprážané hríby

 Vyprážané hríby

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 10 min.
Tepelná úprava: 10 min.
Obtiažnosť: Veľmi jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • 700 g hríbov
 • hladká múka
 • 2 vajcia
 • strúhanka
 • olej
 • 2 lyžice nasekaného kôpru
 • soľ a mleté čierne korenie

Príprava:

  1. Klobúčiky hríbov dôkladne umyjeme a osušíme.
  2. Osolíme ich a obalíme v pripravenom trojobale - v poradí múka, vajcia, strúhanka.
  3. Obalené hríby vyprážame na rozpálenom oleji.
  4. Podávame horúce, posypané mletým čiernym korením a kôprom.
Náš tip: Vyprážané hríby môžeme podávať ako hlavné jedlo s pečivom alebo varenými zemiakmi, ale aj ako predjedlo, napríklad s obľúbeným dressingom. Hríby taktiež možno nahradiť inými lesnými hubami, ako sú napríklad dubáky alebo bedle.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.