loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » » Viacfarebná kapusta

Viacfarebná kapusta

Viacfarebná kapusta /

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 30 min.
Tepelná úprava: 20 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 6 osôb:
 • 500 g bielej kapusty
 • 280 g červenej kapusty
 • 280 g mrkvy
 • 280 g cvikle
 • 280 g hríbov
 • 50-60 g soli
 • 1 lyžica rasce
 • pár kúskov celého čierneho korenia
 • pár klinčekov
 • cukor

Príprava:
  1. Kapusty nakrájame, mrkvu a cviklu nahrubo nastrúhame, huby sparíme vo vriacej vode a osušíme.
  2. Do dvojlitrového pohára s vekom ukladáme po vrstvách : bielu kapustu, hríby, bielu kapustu, hríby, mrkvu, červenú kapustu, posypeme soľou, cukrom a ostatným korením a to tĺčikom dôkladne vbijeme.
  3. Nakladanú kapustu držíme v teple 3 dni, tak ju premiestnime na chladné miesto na 3-4 dni.
  4. Potom kapustu uzatvoríme, pasterizujeme 15-20 minút vo vode s teplotou 80°C a odložíme.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.