loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Varená ryba

Varená ryba

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 15 min.
Tepelná úprava: 20 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • 1 kg ryby (podľa vlastného výberu)
 • 8 dcl zeleninového vývaru
 • 2 cibule
 • 40 g masla
 • 4 vajcia
 • bylinky (podľa vlastného výberu)
 • ½ citróna
 • soľ

Príprava:

  1. Očistenú a umytú rybu aj cibuľu nakrájame na plátky a vložíme do zeleninového vývaru. Varíme cca 20 minút.
  2. Uvarenú rybu vyberieme, uložíme na tanier a obložíme varenou cibuľou.
  3. Vajcia uvaríme natvrdo, očistíme a nadrobno nasekáme.
  4. Rybu posypeme vajíčkom a bylinkami.
  5. Na každú porciu položíme plátok studeného masla, plátok citróna a podávame.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.