loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » Predjedlá » Vajíčka plnené jarnou zmesou

Vajíčka plnené jarnou zmesou

Vajíčka plnené jarnou zmesou

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 40 min.
Tepelná úprava: 10 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 8 osôb:
 • 8 vajec
 • 10 ml smotany
 • 3 lyžice strúhanky
 • 7 dg masla
 • petržlenová vňať
 • kôpor, pažítka
 • soľ a čierne mleté korenie

Príprava:

  1. Vajíčka uvaríme natvrdo a necháme vychladnúť.
  2. Každé vajíčko (ešte v škrupinke) pozdĺžne prerežeme.
  3. Opatrne vyberieme žĺtka, tak aby v bielku ostala hlbšia priehlbinka.
  4. Žĺtka posekáme a v miske vymiešame s nadrobno nasekanou petržlenovou vňaťou.
  5. Pridáme maslo, soľ aj čierne korenie, poriadne vyšľaháme a odstavíme do chladničky na cca 30 minút.
  6. Plnku naložíme do bielkových škrupiniek, posypeme strúhankou a ozdobíme kôprom a petržlenovou vňaťou.
  7. Plnené vajíčka podávame s pečivom.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.