loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » » Tuniakové linguini

Tuniakové linguini

Tuniakové linguini

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 15 min.
Tepelná úprava: 20 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • 1 balenie cestovín linguini (širšie rezance)
 • 2 konzervy nakrájaných paradajok
 • 2 konzervy tuniaka vo vlastnej šťave
 • 2 lyžice oleja
 • 1 cibuľa
 • 2 strúčiky cesnaku
 • strúhaný syr
 • soľ a mleté čierne korenie

Príprava:

  1. Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale a scedíme.
  2. Na panvici zohrejeme olej a opečieme na ňom cibuľu nakrájanú na kocky.
  3. Keď cibuľa zosklovitie, pridáme k nej plátky cesnaku a po chvíli aj tuniaka.
  4. Chvíľku miešame a opekáme, tak pridáme paradajky a dusíme cca 10-15 minút.
  5. Ku koncu dusenia všetko osolíme a okoreníme.
  6. Linguini naservírujeme na taniere, polejeme omáčkou, posypeme strúhaným syrom a podávame.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2019. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.