loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » Ryby a morské plody » Treska v orechovej omáčke

Treska v orechovej omáčke

Treska v orechovej omáčke

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 15 min.
Tepelná úprava: 30 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • filety z tresky (400 g)
 • ½ lyžičky masla
 • šťava z citróna
 • strúhanka
 • soľ a mleté čierne korenie
 • omáčka:
 • 150 g vlašských orechov
 • pohár mlieka
 • 50 g tvrdého syra (strúhaný)
 • 2 lyžice višňového likéru
 • horčica (cca 3-4 lyžice)
 • soľ a mleté čierne korenie

Príprava:

  1. Pripravíme si omáčku: orechy nadrobno nasekáme, pridáme strúhaný syr, ochutíme horčicou, soľou a čiernym korením. Dôkladne premiešame, pridáme višňový likér, mlieko a ešte raz premiešame.
  2. Rybu pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme a okoreníme. Na pár minút ju necháme odležať, tak ju vložíme do zapekacej nádoby a polejeme pripravenou omáčkou. Posypeme strúhankou a na vrch ryby poukladáme kúsky masla.
  3. Pečieme vo vopred vyhriatej rúre cca 30 minút.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.