loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » Ryby a morské plody » Treska v jarnej omáčke

Treska v jarnej omáčke

Treska v jarnej omáčke

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 5 min.
Tepelná úprava: 8 min.
Obtiažnosť: Veľmi jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • 4 filé z tresky obyčajnej
 • 1 menšia uhorka
 • 50 g zeleného hrozna
 • biely jogurt
 • ½ lyžičky mätového sirupu
 • 2 lyžičky citrónovej šťavy
 • plátky uhorky na ozdobu
 • zopár hroznových bobúľ na ozdobu
 • soľ a mleté čierne korenie

Príprava:

  1. Filé uložíme do plochej sklenenej nádoby, pokvápkame ho citrónovou šťavou a vložíme na 5 minút do mikrovlnky.
  2. Uhorku očistíme, vyberieme z nej jadierka a nakrájame ju na drobné kocky. Tie vymiešame s jogurtom a mätovým sirupom.
  3. Hrozno umyjeme, prekrojíme na polovice, vyberieme kôstky a pridáme do omáčky.
  4. Ochutíme soľou, čiernym korením, premiešame a prelejeme na rybu.
  5. Vložíme opäť do mikrovlnky na 3 minúty a podávame obložené plátkami uhorky a hroznom.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2018. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.