loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » Ryby a morské plody » Slede v korenistej marináde

Slede v korenistej marináde

Slede v korenistej marináde

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 20 min.
Tepelná úprava: 0 min.
Obtiažnosť: Veľmi jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • 1 kg sleďov (z konzervy)
 • 5 klinčekov
 • citrón
 • 8 ks anglického korenia
 • 3 bobkové listy
 • 3 lyžičky horčičných semien
 • 6 lyžíc oleja
 • 2 cibule
 • 2 lyžičky cukru

Príprava:

  1. Umyté slede nakrájame na pásiky dlhé cca 3-4 cm a poukladáme ich bok po boku.
  2. Každú vrstvu polejeme citrónovou šťavou, olejom, posypeme pripraveným korením a pridáme k nim na kolieska nakrájanú cibuľu.
  3. Úplne na vrch ešte naukladáme pásiky sparenej citrónovej kôry a odložíme do chladničky na 2-3 dni.
  4. Hodinu pred podávaním slede vyberieme, cibuľu nakrájame na kocky a osolíme.
  5. Slede preložíme do druhej misky, ozdobíme ich nadrobno nakrájanou cibuľou a odložíme až do podávania na chladné miesto.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.