loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » Mäso » Sladko-pikantné ražniči

Sladko-pikantné ražniči

Sladko-pikantné ražniči

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 10 min.
Tepelná úprava: 15 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • 250 g varenej šunky
 • 10 zrelých broskýň
 • 1 pomaranč
 • olej
 • mleté čierne korenie
 • čerstvé lístky melissy

Príprava:
  1. Broskyne umyjeme, odkôstkujeme a nakrájame na menšie kúsky. Pomaranč očistíme, a taktiež nakrájame. Na kocky narežeme tiež varenú šunku.
  2. Na ihlice nakladáme postupne šunku, broskyňu, lístok melissy, pomaranč atď.
  3. Ražniči pomastíme olejom, posypeme strúhanou pomarančovou kôrou a mletým čiernym korením a ugrilujeme.
  4. Hotové ražniči podávame s bielym pečivom.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.