loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » » Ryžové guľky plnené mletým mäsom

Ryžové guľky plnené mletým mäsom

 Ryžové guľky plnené mletým mäsom

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 15 min.
Tepelná úprava: 25 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • 500 g mletého mäsa
 • 500 g ryže
 • ½ hrnčeka lúpaných mandlí
 • ½ hrnčeka hrozienok
 • 1 cibuľa
 • vajce
 • olej
 • strúhanka
 • soľ a mleté čierne korenie

Príprava:

  1. Cibuľu očistíme, nakrájame nadrobno a opečieme na oleji.
  2. K cibuli pridáme mäso, nadrobno nakrájané mandle a umyté hrozienka.
  3. Všetko spolu opekáme, ochutíme soľou a korením a premiešame.
  4. Ryžu uvaríme do polomäkka a vyformujeme z nej tenké placky.
  5. Na každú placku dáme trochu mäsovej plnky a placku zlepíme do tvaru guľky.
  6. Ryžové guľky potom obalíme vo vajíčku a strúhanke a vyprážame dozlatista na rozpálenom oleji.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.