loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Rybacie placky

Rybacie placky

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 15 min.
Tepelná úprava: 15 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • 750 g ryby (ľubovoľný druh)
 • 2 cibule
 • 7 vajec
 • ½ hrnčeka mlieka
 • 1 žemľa
 • strúhanka
 • tuk
 • soľ a mleté čierne korenie

Príprava:

  1. Rybu očistíme, umyjeme a naporcujeme.
  2. Žemľu namočíme do mlieka, cibuľu očistíme a nadrobno nakrájame.
  3. Namočenú žemľu vyžmýkame, cibuľu spolu s rybou zomelieme v mlynčeku a do vytvorenej masy pridáme 2 vajcia, soľ a mleté čierne korenie.
  4. Rabyciu zmes dôkladne vymiešame a vyformujeme z nej menšie placky, ktoré obalíme v strúhanke a na rozpálenom oleji opečieme dozlatista.
  5. Zo zvyšných vajec urobíme volské oká, poukladáme ich na rybacie placky a podávame.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2018. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.