loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » Mäso » Ražniči s kukuricou

Ražniči s kukuricou

Ražniči s kukuricou

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 15 min.
Tepelná úprava: 20 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: stredne drahé €€

Suroviny pre 4 osoby:
 • 200 g morčacích pŕs
 • 100 g slaniny
 • 12 šampiňónov
 • 4 červené cibule
 • 12 mini kukuričiek
 • 1 červená paprika
 • 6 lyžíc oleja
 • 2 lyžice vínneho octu
 • 1 lyžica tymiánu
 • soľ a mleté čierne korenie

Príprava:

  1. Mäso umyjeme a nakrájame na kocky.
  2. Pripravíme si marinádu: zmiešame vínny ocot, soľ, čierne korenie, olej, tymián a polejeme týmto mäsové kocky.
  3. Šampiňóny očistíme, umyjeme, cibuľu, očistíme, umyjeme a nakrájame na kúsky. Šampiňóny zas prekrojíme na polovice, slaninu a papriku nakrájame na hrubšie kocky.
  4. Na ihly napichneme mäso, papriku, slaninu, cibuľu, šampiňóny a baby kukuricu.
  5. Ražniči osolíme, okoreníme a pečieme vo vopred vyhriatej rúre cca 20 minút, počas ktorých ihly z času na čas obrátime.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2018. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.