loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » Mäso » Quiche lorraine

Quiche lorraine

Quiche lorraine

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 15 min.
Tepelná úprava: 30 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • 1 balík mrazeného lístkového cesta
 • 6 plátkov slaniny
 • strúhaný syr
 • 1 menšia cibuľa
 • 3 vajcia
 • smotana na varenie
 • kajenské korenie, soľ

Príprava:

  1. Formu na pečenie torty vyložíme cestom.
  2. Na jeho dno uložíme nadrobno nakrájanú cibuľu, slaninu a strúhaný syr.
  3. Smotanu vymiešame so soľou a korením, prišľaháme k nim vajíčka a touto zmesou zalejeme pripravené cesto.
  4. Kiš pečieme v rúre vyhriatej na 180°C, cca 20 minút a posledných 10 minút pri teplote 150°C.
  5. Počkáme kým vychladne a podávame.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.