loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » Ryby a morské plody » Pstruh na kráľovský spôsob

Pstruh na kráľovský spôsob

Pstruh na kráľovský spôsob

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 15 min.
Tepelná úprava: 20 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: stredne drahé €€

Suroviny pre 4 osoby:
 • 4 menšie pstruhy
 • 1 zelerová vňať
 • pór
 • 2 lyžice masla
 • 2 lyžice strúhanky
 • 4 dcl bieleho vína
 • soľ, mleté čierne korenie
 • rasca, mletá červená sladká paprika
 • citrón

Príprava:

  1. Pstruhy očistíme, umyjeme, prerežeme, osušíme a ochutíme soľou, korením a rascou.
  2. Na panvici rozohrejeme maslo a ryby na ňom opečieme dozlatista. Tak ich podlejeme vínom a vložíme na 10 minút do vopred vyhriatej rúry.
  3. Očistenú zelerovú vňať nakrájame na väčšie kúsky a premiešame ich s narezaným pórom.
  4. Ryby podávame so zeleninou, poliate maslom vymiešaným so strúhankou a ozdobené plátkami citróna.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.