loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » » Pórové lasagne

Pórové lasagne

Pórové lasagne

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 15 min.
Tepelná úprava: 35 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • 3 väčšie póry
 • 2 väčšie mrkvy
 • 2 cukiny
 • 2 paradajky
 • 1 menší zeler
 • 200 g zeleného hrášku
 • 3 lyžice oleja
 • soľ a mleté čierne korenie

Príprava:

  1. Zeleninu očistíme, umyjeme a nakrájame na menšie kúsky. Pór narežeme na 10-12 cm kúsky, ktoré dáme variť do osolenej vriacej vody na cca 4 minúty. Tak ich scedíme a prepláchneme studenou vodou.
  2. Cukinu, zeler a mrkvu nakrájame na kocky.
  3. Na panvici rozpálime 2 lyžice oleja a opečieme na ňom mrkvu a zeler. Po chvíli k nim pridáme aj cukinu a hrášok. Spolu všetko opekáme cca 20 minút, pričom už po 10 minútach k nim pridáme na kocky nakrájané paradajky (najlepšie sparené a očistené)
  4. Formu na pečenie vymastíme zvyšným olejom, uložíme do nej pór v štyroch vrstvách, pričom na každú vrstvu rozdelíme časť zeleninovej zmesi.
  5. Pečieme cca 10 minút, pri teplote 200°C.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2018. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.