loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » Pizza a chlieb » Pizza Napoletana

Pizza Napoletana

Pizza Napoletana

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 30 min.
Tepelná úprava: 15-20 min.
Obtiažnosť: Veľmi jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • 450 g očistených paradajok
 • cesto na pizzu
 • 0 g ančovičiek
 • 350 g mozzarella (pokrájanej na kocky)
 • 1 lyžička oregána
 • 3 lyžice olivového oleja
 • soľ a mleté čierne korenie

Príprava:

  1. Rúru si vopred dáme vyhriať na 250°C, najmenej 20 minút pred pečením pizze.
  2. Paradajky prelisujeme cez vhodné sitko do misy.
  3. Cesto rozvaľkáme na kruh a potrieme paradajkovou zmesou, pričom okraje nechávame voľné.
  4. Na vrch pizze uložíme nakrájané ančovičky a mozzarelu.
  5. Pizzu posypeme oregánom, soľou, korením a pokvapkáme olivovým olejom.
  6. Vložíme ju do rúry a pečieme cca 15-20 minút, až kým cesto nesčervenie a syr sa neroztopí.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.