loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » Mäso » Pečené bravčové na bylinkách

Pečené bravčové na bylinkách

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 15 min.
Tepelná úprava: 90 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: stredne drahé €€
s červeným vínom

Suroviny pre 4 osoby:
 • 1,5 kg bravčového bez kosti
 • ½ polievkovej lyžice oleja
 • 2 strúčiky cesnaku
 • 3 lyžice tymiánu aj šalvie
 • soľ, mleté čierne korenie

Príprava:
  1. Mäso dôkladne umyjeme a osušíme. Roztlačený cesnak zmiešame so soľou a touto zmesou ponatierame mäso. Tak ho posypeme nadrobno nakrájanými bylinkami.
  2. Pripravené bravčové mäso vložíme do pekáča, pokropíme olejom a pečieme 1 hodinu, pri teplote 200 °C.
  3. Keď mäso sčervenie, podlejeme ho vodou a neskôr už polievame šťavou, ktorú mäso pri pečení vypúšťa.
Náš tip: Takto pripravené mäsko vynikajúco chutí s pečenými zemiakmi a červenou kapustou.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.