loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » » Omáčka z čerstvých kuriatok

Omáčka z čerstvých kuriatok

Omáčka z čerstvých kuriatok

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 10 min.
Tepelná úprava: 25 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • 150g čerstvých kuriatok
 • 2 väčšie cibule
 • 3 lyžice sladkej smotany
 • lyžica múky
 • lyžica masla
 • lyžica nasekaného kôpru
 • pohár ľubovoľného vývaru

Príprava:

  1. Umyté a scedené kuriatka nasekáme nadrobno. Na roztopenom masle opečieme nakrájanú cibuľu až dosklovita, tak k nej pridáme kuriatka a za občasného miešania opekáme.
  2. Hubovú zmes posypeme múkou, poriadne premiešame a keď sa nám múka stratí, prilejeme vývar a varíme cca 15minút.
  3. Potom odstavíme z ohňa, prilejeme smotanu, kôpor a koreniny a podávame.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




martuš01 október, 2014 o 12:33
Výborná kuriatková omáčka,podávam ju ku kuracím rolkám,alebo biftekom z bravčovej sviečkovice s opekanými zemiakmi-super recept
martuš01 október, 2014 o 12:32
Výborná omáčka ,podávam ju ku kuracím rolkám aj k bavčovej sviečkovici ako rýchle biftečky s opekanými zemiakmi
 

Copyright 2018. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.