loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » Ryby a morské plody » Mušle na bielom víne

Mušle na bielom víne

Mušle Marinara

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 10 min.
Tepelná úprava: 5 min.
Obtiažnosť: Veľmi jednoduché
Cena: stredne drahé €€
biele suché víno typu franc. Chablis

Suroviny pre 3 osoby:
 • 2l mušlí
 • 2 cibule
 • 40cl suchého bieleho vína
 •  olivový olej
 •  petržlenová vňať
 •  soľ a korenie

Príprava:
  1. Očistite čerstvé mušle, drhnúc ich povrch pod studenou vodou.
  2. Cibuľku (najlepšie šalotku) nakrájajte na drobno a nechajte krátko posmažiť na olivovom oleji vo veľkom hrnci. Pridajte biele víno a nakrájanú čerstvú petržlenovú vňať.
  3. Všetko dobre premiešajte a v zakrytom hrnci nechajte dusiť na živom ohni, až kým sa mušle neotvoria, asi 5 minút.
Je to veľmi jednoduchý recept na vynikajúce jedlo, nezabudnite však, že mušle musia byť naozaj čerstvé.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.