loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » Mäso » Kuracie prsia s hruškou a ananásom

Kuracie prsia s hruškou a ananásom

Kuracie prsia s hruškou a ananásom

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 15 min.
Tepelná úprava: 30 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • 4 kuracie prsia
 • 4 plátky ananásu
 • 1 konzerva hrušiek
 • 3 lyžice oleja
 • ¼ sladkej smotany
 • 1 lyžica masla
 • 1-2 lyžice kari korenia
 • soľ a mleté čierne korenie

Príprava:
  1. Mäso umyjeme, naklepeme, osolíme, okoreníme a tak ho opečieme na rozpálenom oleji.
  2. Opečené kuracie prsia uložíme na kuchynské papierové utierky, aby sme ich zbavili prebytočného tuku.
  3. Ananás nakrájame na kocky, zmiešame so scedenými hruškami a dáme na panvicu, kde pridáme maslo aj kari korenie. Všetko spolu dusíme, tak zalejeme smotanou a dôkladne vymiešame.
  4. Pridáme opečené mäso a všetko spolu ešte chvíľku dusíme.
  5. Takto pripravené kuracie mäso podávame s dusenou ryžou alebo zemiakovým pyré.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.