loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » Mäso » Kuracie prsia na čínsky spôsob

Kuracie prsia na čínsky spôsob

Kuracie prsia na čínsky spôsob

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 15 min.
Tepelná úprava: 20 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • 4 ks kuracích pŕs
 • 2 cibule
 • 4 strúčiky cesnaku
 • 4 zelerové stonky
 • 200 g šampiňónov
 • 4 lyžice nasekaných vlašských orechov
 • 4 lyžice oleja
 • 6 lyžíc sójovej omáčky
 • sezam

Príprava:

  1. Mäso nakrájame na tenké pásiky a vložíme ho do sójovej omáčky marinovať.
  2. Šampiňóny a zeler nakrájame na tenké pásiky.
  3. Cibuľu a cesnak narežeme nadrobno a opečieme spolu na oleji.
  4. Pridáme k nim kuracie prsia a smažíme cca 2 minúty.
  5. Opečené mäso vyberieme z panvice a na zvyšnom ohni usmažíme zeleninu, ku ktorej po chvíli pridáme marinádu z mäsa.
  6. Všetko spolu dusíme cca 4 minúty a opäť vhodíme k zelenine mäso.
  7. Pridáme bazalku, orechy, posypeme sezamom, premiešame a podávame.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




kuchtička03 september, 2012 o 13:20
výborný, napriek malej porcii mäsa plná chuť, mne sa podarilo trocha málo omáčky, ale inak nemá chybu - dávam 4 hviezdičky z 5
 

Copyright 2019. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.