loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » Ryby a morské plody » Krevetová omeleta

Krevetová omeleta

Krevetová omeleta /

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 5 min.
Tepelná úprava: 25 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • 150 g čerstvých kreviet
 • 4 vajcia
 • 6 ks šampiňónov
 • 1 väčšia cibuľa
 • 2 lyžice fazuľových výhonkov
 • 2 lyžice oleja
 • soľ a mletá červená paprika

Príprava:

  1. Krevety scedíme.
  2. Vajcia rozbijeme a rozšľaháme s dvoma lyžica studenej vody. Tak ich osolíme a vymiešame s krevetami.
  3. Umyté a nadrobno nakrájané šampiňóny a cibuľu opečieme na rozpálenom oleji.
  4. Fazuľové výhonky, sójovú omáčku a krevety vo vajíčku dôkladne vymiešame a primiešame k nim aj opečenú cibuľu a šampiňóny.
  5. Zmes tak ochutíme soľou, paprikou a vylejeme na panvicu.
  6. Omeletu opekáme na miernom ohni z každej strany zopár minút a podávame.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.