loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » Mäso » Kotlety de volaille

Kotlety de volaille

Kotlety de volaille

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 10 min.
Tepelná úprava: 10 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • 4 ks kuracích pŕs
 • 2 vajcia
 • 100 g strúhanky
 • 150 g masla
 • hladká múka
 • grilovacie korenie na hydinové mäso
 • 2 lyžice nasekanej petržlenovej vňate
 • šťava z ½ citróna
 • tuk
 • soľ a mleté čierne koreni

Príprava:

  1. Mäso dôkladne umyjeme, osušíme, očistíme a nakrájame na 4 plátky.
  2. Tie zľahka naklepeme, osolíme a okoreníme. Pokvapkáme citrónovou šťavou a posypeme petržlenovou vňaťou.
  3. Maslo narežeme na 4 plátky a uložíme na každú kotletu, ktorú následne na to zavinieme.
  4. Obalíme ich v múke, vajíčku a strúhanke.
  5. Kotlety vyprážame na rozpálenom tuku cca 3 minúty z každej strany.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.