loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Karamelové filé

Karamelové filé

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 10 min.
Tepelná úprava: 20 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • 400 g filé (z ľubovoľnej ryby)
 • 60 g bazového cukru
 • 1 červená cibuľa
 • 2 strúčiky cesnaku
 • 3 lyžičky sójovej omáčky
 • 3 lyžice rybacieho bujónu
 • 1 limetka
 • olej
 • mleté čierne korenie

Príprava:

  1. Na panvici rozpálime 2 lyžice oleja, vložíme do nej filé a opekáme ho z každej strany niekoľko minút.
  2. Opečené filé vyberieme z panvice, dolejeme do nej 2 lyžice oleja, pridáme nakrájanú cibuľu, cesnak a všetko spolu opekáme cca 3 minúty. Tak pridáme sójovú omáčku, cukor a rybací vývar. Dôkladne premiešame.
  3. Filé vložíme späť do panvice a dusíme ho, až kým omáčka nezhustne (na konzistenciu sirupu).
  4. Rybu ochutíme čiernym korením a pokvapkáme šťavou z limetky.
  5. Servírujeme na tanieroch, ozdobené kolieskami limetky a ako prílohu podávame ryžu.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.