loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » Polievky » Kapustová polievka s údenými rebierkami

Kapustová polievka s údenými rebierkami

Kapustová polievka s údenými rebierkami

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 15 min.
Tepelná úprava: 60 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • 500 g údené rebierka
 • 500 g klobásy
 • 300 g kapusty
 • 100 g fazule
 • 750 g zemiakov
 • 1 cibuľa
 • zeleninová zmes na polievku
 • 2 PL oleja
 • paradajkový pretlak
 • 1 strúčik cesnaku
 • anglické korenie
 • soľ a mleté čierne korenie
 • petržlenová vňať

Príprava:
  1. Rebierka uvaríme v jednom hrnci a v druhom zas vopred namočenú fazuľu.
  2. Zeleninu očistíme, nakrájame a spolu s nakrájanou kapustou udusíme.
  3. Vývar z rebierok scedíme a uvaríme v ňom na kocky nakrájané zemiaky.
  4. Do vývaru pridáme zeleninu s kapustou, fazuľu, obraté mäso z rebierok aj na kolieska nakrájanú klobásu.
  5. Polievku ochutíme korením, soľou a cesnakom, dovaríme a podávame ozdobenú petržlenovou vňaťou.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.