loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » Polievky » Kapustnica s údeným

Kapustnica s údeným

Kapustnica s údeným

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 15 min.
Tepelná úprava: 60 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • 500 g údeného mäsa
 • 300 g kyslej kapusty
 • huby (sušené alebo čerstvé)
 • 3-5 ks anglického korenia
 • 2 strúčiky cesnaku
 • 2 zemiaky
 • tekuté korenie

Príprava:

  1. Mäso umyjeme a spolu s kapustou a kapustovou šťavou varíme. Podľa potreby dolejeme vodu tak, aby mäso bolo pod hladinou.
  2. Pridáme anglické korenie, polievku osolíme, okoreníme, pridáme huby, prikryjeme a varíme.
  3. Keď kapusta zmäkne a mäso je uvarené, pridáme do polievky ešte prelisovaný cesnak, zemiaky, uvarené zvlášť vo vedľajšom hrnci a podávame.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.