loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » Dezerty, džemy , syry » Jahodovo-tvarohový dezert

Jahodovo-tvarohový dezert

Jahodovo-tvarohový dezert

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 30 min.
Tepelná úprava: 0 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 6 osôb:
 • 500 g plnotučného tvarohu
 • 250 g jahôd
 • 1 sáčok jahodovej želatíny
 • 1,5 sladkej smotany na šľahanie
 • 1 sáčok vanilínového cukru
 • 100 g kryštálového cukru
 • 300 g piškót
 • ½ citróna

Príprava:
  1. Želatínu rozpustíme podľa návodu.
  2. Tvaroh rozmiešame s cukrom, vanilínovým cukrom a s jednou smotanou, až kým nám nevznikne krémová masa.
  3. Jahody opláchneme, pomixujeme a pridáme ku tvarohovej zmesi. Citrónovú šťavu a nakrájanú citrónovú kôru vymiešame s vychladenou želatínou a následne na to vmiešame do tvarohovej zmesi.
  4. Tortovú formu vyložíme piškótami, preložíme do nej jahodovo-tvarohovú zmes a odložíme do chladničky na 6-8 hodín.
  5. Zvyšnú smotanu rozšľaháme na šľahačku, ktorou potom tesne pred podávaním ozdobíme každý kúsok torty.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2019. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.