loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » » Jačmenné fašírky

Jačmenné fašírky

Jačmenné fašírky

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 25 min.
Tepelná úprava: 70 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • 250 g jačmenných krúpov
 • 30 g sušených húb
 • 1 cibuľa
 • 100 g tuku
 • 2 vajcia
 • strúhanka
 • soľ a mleté čierne korenie

Príprava:
  1. Jačmenné krúpy uvaríme.
  2. Umyté huby namočíme na cca 1 hodinu do vlažnej vody a potom ich vtej istej vode aj uvaríme, cca 50 minút.
  3. Huby s polovicou jačmenných krúpov zomlieme, pridáme zvyšok krúpov, vajíčka, soľ a korenie a dôkladne vymiešame na hustejšiu zmes.
  4. Z tejto zmesi potom na strúhankou posypanej pracovnej doske, vyformujeme jednotlivé fašírky.
  5. Tie obalíme v strúhanke a na rozpálenom tuku vypražíme dozlatista.
Náš tip: Jačmenné fašírky vynikajúco chutia s hubovou omáčkou, ktorej recept nájdete v kategórii Omáčky, plnky.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.