loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » Polievky » Hubovo-rybací vývar

Hubovo-rybací vývar

Hubovo-rybací vývar/

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 10 min.
Tepelná úprava: 50 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • zeleninová polievková zmes
 • 1ks stredne veľkej ryby (ideálne zubáč alebo šťuka)
 • 500 g sušených dubákov alebo hríbov
 • bobkový list
 • 1 vajce
 • anglické korenie
 • soľ

Príprava:
  1. Uvaríme si z očistenej a nakrájanej zeleniny vývar, do ktorého následne dáme uvariť rybu, spolu s bobkovým listom aj korením.
  2. Namočené huby uvaríme zvlášť, a tak do rybacieho vývaru prilejeme vývar hubový spolu s hubami.
  3. Polievku ochutíme, zahustíme vajíčkom a podávame s vykostenými rybacími kúskami.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.