loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » » Hubové fašírky s orechmi

Hubové fašírky s orechmi

 Hubové fašírky s orechmi

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 10 min.
Tepelná úprava: 25 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • 6 vajec
 • 200 g šampiňónov
 • 1 lyžica posekaných vlašských orechov
 • 1 lyžica petržlenovej vňate
 • hladká múka
 • strúhanka
 • olej
 • soľ a mleté čierne korenie

Príprava:

  1. Šampiňóny očistíme, nakrájame na kocky a opečieme ich na oleji.
  2. Štyri vajcia uvaríme na tvrdo a nakrájame na kocky.
  3. Šampiňóny vymiešame s petržlenovou vňaťou, vajciami a orechmi. Pridáme k nim jedno rozbité vajíčko, soľ a korenie.
  4. Zo vzniknutej zmesi vyformujeme oválne fašírky, ktoré obalíme v múke, vajci, strúhanke a opečieme ich na rozpálenom oleji. Tak fašírky podávame s pečivom alebo zemiakmi.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2019. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.