loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » » Horúca čokoláda

Horúca čokoláda

Horúca čokoláda

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 5 min.
Tepelná úprava: 15 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 2 osoby:
 • 100 g horkej čokolády
 • 50 g mliečnej čokolády
 • škrobová múčka
 • kakao
 • cukor
 • 1 liter mlieka

Príprava:

  1. Počas stáleho miešania rozpustíme v menšom hrnci obe čokolády.
  2. Prilejeme mlieko, kakao aj cukor podľa chuti.
  3. Do polovice hrnčeka vlejeme studenú vodu, v ktorej rozmiešame škrobovú múčku. Miešame až do zhustnutia a pridáme ku čokoládovej zmesi.
  4. Krátko premiešame a podávame.
Náš tip: Do takto pripravenej horúcej čokolády si môžete primiešať obľúbený likér. Hodí sa najmä banánový, vaječný, orieškový, či čokoládový, no určite sa nemusíte báť vlastných experimentov.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2018. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.