loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » Ryby a morské plody » Grilovaný zubáč

Grilovaný zubáč

Grilovaný zubáč

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 70 min.
Tepelná úprava: 10 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • 1 kg zubáča
 • 30-40 g masla
 • lyžica oleja
 • lyžička nasekanej petržlenovej vňate
 • soľ

Príprava:

  1. Rybu dôkladne očistíme, umyjeme a naporcujeme.
  2. Jednotlivé porcie zubáča osolíme a odstavíme na 1 hodinu do chladničky.
  3. Rybu po hodine vyberieme, osušíme a potrieme roztopeným maslom.
  4. Rozohrejeme gril, uložíme naňho rybie porcie a z každej strany ich opekáme po cca 5 minút.
  5. Pred podávaním rybu ozdobíme petržlenovou vňaťou a vedľa nej servírujeme plátky masla.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.