loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » Ryby a morské plody » Filé v šampiňónovej omáčke

Filé v šampiňónovej omáčke

Filé v šampiňónovej omáčke

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 10 min.
Tepelná úprava: 35 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • 800 g filé
 • 100 g šampiňónov
 • smotana na varenie
 • lyžička masla
 • citrónová šťava
 • mletá sladká červená paprika
 • petržlenová vňať
 • soľ a mleté čierne korenie

Príprava:

  1. Umyté a osušené filé uložíme do nádoby na pečenie, polejeme ho troškou vody, osolíme, okoreníme a pokvapkáme citrónovou šťavou.
  2. Filé prikryjeme alobalom a vložíme do rúry vyhriatej na 200°C, pečieme cca 20 minút.
  3. V hrnci roztopíme maslo a opečieme na ňom na plátky nakrájané šampiňóny. Zalejeme ich smotanou, ochutíme paprikou, soľou, korením a chvíľu prehrievame (nevaríme!).
  4. Pečenú rybu servírujeme poliatu omáčkou, spolu s pečenými zemiakmi.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.