loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » Ryby a morské plody » Filé po grécky (s kečupom)

Filé po grécky (s kečupom)

Filé po grécky (s kečupom)

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 60 min.
Tepelná úprava: 30 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • 400 g filé
 • 1 cibuľa
 • zeleninová polievková zmes
 • 6 lyžíc oleja
 • 6 lyžíc kečupu
 • hladká múka
 • cukor, soľ
 • bobkový list, anglické korenie (=nové korenie)
 • zeleninový vývar
 • mleté čierne korenie

Príprava:

  1. Filé uvaríme v zeleninovom vývare a okoreníme ho.
  2. Očistenú zeleninu nakrájame nadrobno a na rozpálenom oleji ju opekáme. Zleleninu osolíme a za stáleho miešania ju smažíme cca 5 minút.
  3. K zelenine pridáme cca 2 dcl vývaru z hrnca, v ktorom sa nám varí filé a udusíme ju do mäkka.
  4. Z vody, lyžičky múky, kčeupu, soli, cukru a citrónovej šťavy urobíme omáčku, ktorú vlejeme k zelenine. Povaríme spolu 3 minúty.
  5. Uvarenú rybu podávame spolu so zeleninou, preliate omáčkou.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.