loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » Ryby a morské plody » Filé na paradajkách

Filé na paradajkách

Filé na paradajkách

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 15 min.
Tepelná úprava: 30 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • 400 g filé ľubovoľnej ryby (prípadne ryba vcelku)
 • 200 g paradajok
 • 20 g hladkej múky
 • 2 lyžice oleja
 • petržlenová vňať
 • mletá sladká paprika
 • soľ

Príprava:

  1. Filé opláchneme, očistíme a rozdelíme na menšie porcie.
  2. Polovicu oleja vymiešame s múkou a paprikou a potrieme tým rybu.
  3. Takto natreté filé uložíme do zapekacej misy, položíme na nich kolieska paradajok, posypeme petržlenovou vňaťou, pokvapkáme zvyšným olejom, osolíme a dáme zapiecť do vopred vyhriatej rúry.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.