loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » » Farfalle s hovädzím mäsom

Farfalle s hovädzím mäsom

Farfalle s hovädzím mäsom

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 15 min.
Tepelná úprava: 25 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • 1 balenie cestovín farfalle
 • 400 g hovädzieho mäsa
 • 2 mrkvy
 • 3 jarné cibuľky
 • 2 zelené papriky
 • 2 lyžice paradajkového pretlaku
 • 1 lyžica vínneho octu alebo bieleho suchého vína
 • sójová omáčka
 • koreň zázvoru
 • soľ, cukor, škorica
 • 3 lyžice oleja

Príprava:

  1. Mäso nakrájame na menšie kocky, pokvapkáme ich sójovou omáčkou, poprášime škoricou a odložíme do chladničky na 1 hodinu.
  2. Mrkvu očistíme, nakrájame na kocky, očistenú papriku zas na menšie kúsky, cibuľky na kolieska,
  3. Na panvici rozpálime olej, opečieme na ňom mäso, preložíme ho do hrnca a zalejeme vodou. Mäso prikryjeme a dusíme.
  4. Na zvyšnom oleji osmažíme zeleninu, pridáme k mäsu a ďalej všetko spolu dusíme.
  5. Keď sú mäso aj zelenina mäkké, pridáme paradajkový pretlak, ochutíme roztlačeným zázvorom, vínnym octom, cukrom a podľa chuti aj soľou.
  6. Mäsovo-zeleninovú zmes premiešame s uvarenými cestovinami a podávame.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2018. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.