loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » Mäso » Farebné ražniči

Farebné ražniči

Farebné ražniči

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 120 min.
Tepelná úprava: 20 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: stredne drahé €€

Suroviny pre 4 osoby:
 • 200 g krkovičky
 • 200 g bravčového mäsa
 • 200 g kuracieho mäsa
 • 200 g údenej klobásy
 • 3 papriky rôznych farieb
 • 3 cibule
 • 3 lyžičky majoránu
 • 2 lyžičky horčice
 • 3 strúčiky cesnaku
 • 3 lyžice olivového oleja
 • 3 lyžice sójovej omáčky
 • mleté čierne korenie

Príprava:

  1. Cesnak nadrobno nasekáme, zmiešame ho s olivovým olejom, sójovou omáčkou a s horčicou. Pridáme majorán, mleté čierne korenie a dôkladne vymiešame.
  2. Všetko mäso (okrem klobásy) umyjeme a nakrájame na približne rovnako veľké kocky, ktoré vložíme do pripravenej marinády a odložíme do chladu na minimálne 2 hodiny.
  3. Klobásu nakrájame na hrubšie kolieska, papriky na kúsky veľké cca ako mäso a cibuľu na plátky.
  4. Na ihly striedavo napichujeme papriku, cibuľu, jeden druh mäsa, klobásu, druhý druh mäsa, papriku, cibuľu, tretí druh mäsa.
  5. Ražniči opekáme cca 10-15 minút, tak ich zabalíme do alobalu a uložíme úplne dopredu grila alebo rúry, cca na 10 minút.
  6. Ražniči podávame s kečupom, horčicou, cesnakovým dressingom alebo bylinkovým dipom.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2018. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.