loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » Mäso » Dusené teľacie

Dusené teľacie

Dusené teľacie

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 15 min.
Tepelná úprava: 60 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: stredne drahé €€

Suroviny pre 4 osoby:
 • 400 g teľaciny
 • 4 paradajky
 • 150 g čerstvého hrášku
 • 200 g zelenej fazuľky
 • zväzok bielej špargle
 • 2 strúčiky cesnaku
 • 4 lyžice oleja
 • soľ a mleté čierne korenie

Príprava:

  1. Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky. Osmažíme ho na dvoch lyžiach oleja a preložíme do hrnca, kde ho počas občasného podlievania vodou dusíme.
  2. Fazuľku umyjeme a nakrájame na menšie kúsky. Špargľu umyjeme, odrežeme zdrevantené konce a krátko povaríme. Umyté paradajky zas nakrájame na kocky a opečieme na oleji. Hrášok opláchneme a scedíme.
  3. K dusenému mäsu pridávame postupne fazuľku, hrášok, predvarenú špargľu aj s vývarom a paradajky.
  4. Nakoniec k mäsu pridáme pretlačený cesnak, soľ a mleté korenie a všetko spolu dusíme až do mäkka.
  5. Podávame s ryžou alebo pečenými zemiakmi.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.