loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Cesnakové filé

Cesnakové filé

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 20 min.
Tepelná úprava: 20 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • 800 g filé
 • 4 menšie cibule
 • 4 strúčiky cesnaku
 • 4 lyžice oleja
 • 2 lyžičky nasekanej petržlenovej vňate
 • 2 paradajky
 • 2 lyžice strúhanky
 • 2 dcl bieleho suchého vína
 • soľ a mleté čierne korenie

Príprava:

  1. Rúru si vopred vyhrejeme na 180°C.
  2. Nádobu na pečenie vymastíme, na dno nasypeme petržlenovú vňať a lyžičku nadrobno nakrájanej cibule.
  3. Rybie filé osolíme, okoreníme a vložíme do nádoby na pečenie. Potrieme roztlačeným cesnakom a navrstvíme na ne ďalšiu cibuľu.
  4. Na každé filé nakoniec položíme plátok paradajky, pokvapkáme vínom, olejom a posypeme strúhankou.
  5. Filé zapekáme 20 minút a následne na to podávame.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




Copyright 2019. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.