loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » Predjedlá » Bruschetta s olivovým olejom a cesnakom

Bruschetta s olivovým olejom a cesnakom

Bruschetta s olivovým olejom a cesnakom

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 20 min.
Tepelná úprava: 10 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: stredne drahé €€

Suroviny pre 6 osôb:
 • talianské pečivo ciabatte
 • cesnak
 • paradajky
 • uhorka
 • olivový olej
 • soľ, mleté čierne korenie, oregáno
 • biele víno

Príprava:

  1. Ciabattky prekrojíme, potrieme pretlačeným cesnakom a zapečieme v rúre (najlepšie s funkciou gril, pri teplote okolo 200°C)
  2. Paradajky sparíme, ošúpeme, zbavíme jadierok a nakrájame na drobné kocky.
  3. Umyté uhorky očistíme a taktiež pokrájame nadrobno.
  4. Nakrájané paradajky a uhorky premiešame, polejeme olivovým olejom, osolíme, okoreníme, posypeme oregánom a a vložíme na 2 hodiny do chladničky.
  5. Cesnakové ciabattky podávame horúce so zeleninou, olivovým olejom a bielym vínom.
Náš tip: Ciabattky s olivovým olejom sú ideálne na teplé letné večery. Milovníčky lososa môžu vyskúšať aj variantu Bruschetta s lososom.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.