loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » Mäso » Bravčovina po francúzsky

Bravčovina po francúzsky

Bravčovina po francúzsky

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 15 min.
Tepelná úprava: 25 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • 500 g bravčového mäsa
 • 200 g bravčovej šunky
 • 1 cibuľa
 • čierne olivy
 • 2 dcl bieleho suchého vína
 • 1 lyžica paradajkového pretlaku
 • hladká múka
 • 5 lyžíc olivového oleja
 • soľ

Príprava:

  1. Očistenú a umytú cibuľu, scedené olivy a šunku nakrájame na kocky.
  2. Mäso naklepeme, naporcujeme na rezne, tie posolíme, obalíme v múke a na rozpálenom olivovom oleji ich opečieme z oboch strán.
  3. Mäso preložíme do druhého hrnca, pridáme cibuľu, šunku a olivy.
  4. Chvíľku podusíme, pridáme paradajkový pretlak a dusíme až kým mäso úplne nezmäkne.
  5. Ku koncu dusenia mäso podlejeme vínom a ešte chvíľku podusíme.
  6. Rezne spolu so vzniknutou omáčkou podávame s ryžou, ozdobené olivami.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




hanzo12 január, 2012 o 19:08
ok
 

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.