loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » Mäso » Bravčové pečené v medovej marináde

Bravčové pečené v medovej marináde

 Bravčové pečené v medovej marináde

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 15 min.
Tepelná úprava: 80 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • 600 g bravčového bez kosti
 • 50 g hrozienok
 • 3 strúčiky cesnaku
 • 2 lyžice medu
 • 1 lyžica oleja
 • 1 lyžička rozmarínu
 • pohár jablkovej šťavy / džúsu
 • soľ a mleté čierne korenie

Príprava:

  1. Cesnak očistíme, pretlačíme a vymiešame s rozmarínom, medom, olejom, soľou a čiernym korením.
  2. Umyté bravčové mäso natrieme pripravenou marinádou a odložíme do chladničky na celú noc.
  3. Na druhý deň si vopred vyhrejeme rúru na 220°C.
  4. Mäso uložíme do zapekacej nádoby a dáme piecť.
  5. Keď mäso začne červenieť, podlejeme ho jablkovou šťavou, prikryjeme, znížime teplotu rúry na 160°C a necháme piecť cca 1 hodinu.
  6. Pár minút pred dopečením vložíme k mäsu hrozienka.
  7. Podávame s varenými zemiakmi a čerstvou zeleninou.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.