loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » Mäso » Bravčové mäso na pive

Bravčové mäso na pive

Bravčové mäso na pive

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 15 min.
Tepelná úprava: 35 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: lacné €

Suroviny pre 4 osoby:
 • 600 g bravčového mäsa bez kostí
 • 2 lyžice strúhaného suchého chleba
 • 4 dcl piva
 • 1 lyžica rasce
 • 1 lyžica oleja
 • soľ a mleté čierne korenie

Príprava:

  1. Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na tenké pásiky. Tie opečieme na rozpálenom oleji a preložíme do hrnca.
  2. Očistenú a umytú cibuľu opečieme na zvyšnom oleji, pridáme mäso, rascu, soľ a čierne korenie.
  3. Mäso podlejeme pivom, trochou vody a dusíme až do mäkka.
  4. Bravčové mäso na pive podávame so zemiakmi a kyslou kapustou.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.