loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Hlavná stránka » Recepty » Mäso » Boeuf Stroganov

Boeuf Stroganov

 Boeuf Stroganov

Hodnotenie receptu
*****
Príprava: 10 min.
Tepelná úprava: 35 min.
Obtiažnosť: Jednoduché
Cena: stredne drahé €€

Suroviny pre 4 osoby:
 • 500 g hovädzieho mäsa
 • 300 g šampiňónov
 • 2 PL paradajkového pretlaku
 • 1 cibuľa
 • 1 hrnček vývaru
 • 1 PL múky
 • 1 ČL smotany
 • soľ, mleté čierne korenie
 • štipka mletej pikantnej červenej papriky

Príprava:
  1. Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na menšie kocky, ktoré následne opečieme a preložíme do hrnca.
  2. Cibuľu a šampiňóny očistíme, umyjeme a nakrájame na plátky, ktoré vhodíme k mäsu, zalejeme vývarom, pridáme paradajkový pretlak a všetko spolu dusíme pod prikrývkou cca 30 minút.
  3. Múku zmiešame s trochou vody a vlejeme k mäsu. Premiešame, pridáme smotanu, soľ, korenie aj papriku a ešte chvíľku varíme.
  4. Pred podávaním posypeme petržlenovou vňaťou.
 
Podobné recepty
Hodnotenie receptu
*****
Poslať priateľke Pridať k obľúbeným Vytlačte si recept Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u




 

Copyright 2017. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.