alenka: svadobne. urcite pozicatm ak nechces mat saty na pamiatku, alebo nejake uplne specialne, ale aj specialne drahe
usit by som neriskovala, je tazko sa podla mna trafit do predstavy...
27 marec, 2010 o 18:57 Odpovedať
Svadobne saty
vanda: Svadobne saty. Ahojte, potrebovala by som radu ohladne vyberu svadobnych siat: je lepsie si podla vas saty prenajat, kupit alebo dat usit? Svadbu budem mat v lete, a nejak az teraz sa dostavam k rieseniu siat a vsetkeho okolo... co myslite?
22 marec, 2010 o 13:12 Odpovedať
Lili: pozicat. Suhlasim s Alenkou ze nie usit. Sitie spolocenskych siat podla mojich vlastnych skusenosti, ako aj skusenosti mojich kamosiek, este NIKDY nedopadlo dobre. A nikto ma nepresvedci, ze sme mali len "stastie" na zlu krajcirku, lebo sa jednalo aj o lepsie salony, aj o zname a podobne...
Moje saty na stuzkovu tak dopadli, ze som v piatok - den pred stuzkovou utekala poobede s mamou do obchodu, lebo saty, ktore mali byt podla mojich predstav a krajcirkinych uvah, na mne vyzerali ako nocne neglize
Ak nie si sentimentalna, tak urcite POZICAT.
29 marec, 2010 o 16:04 Odpovedať
Moje saty na stuzkovu tak dopadli, ze som v piatok - den pred stuzkovou utekala poobede s mamou do obchodu, lebo saty, ktore mali byt podla mojich predstav a krajcirkinych uvah, na mne vyzerali ako nocne neglize
Ak nie si sentimentalna, tak urcite POZICAT.
29 marec, 2010 o 16:04 Odpovedať
miriam88: saty zo svadobneho salonu. No neviem ci uz nie je neskoro ti radit, ale ja som jednoznacne za prenajom. Sice zainvestujes, ale mozes si prenajat take saty, ktore by si si v zivote nemohla dovolit kupit - samozrejme kvoli cene ale aj preto ze kde ich vynosit, ze? poobzeraj sa po nejakych salonoch s lepsimi znackami, istotne si vyberies
05 máj, 2010 o 13:00 Odpovedať
05 máj, 2010 o 13:00 Odpovedať
Lili: prenajate svadobne saty - cena. Hm, noo moje kamosky, co boli vydaja chtive a tie co si pozicali zo salonu, tak tiez ich prenajom siat stal od 500 - 800 eur, ale zas ma to byt jedinykrat v zivote, a prenajom je tusim na 3 dni, ze? tak si ich aspon mozes dokladne vychutnat
17 máj, 2010 o 10:50 Odpovedať
17 máj, 2010 o 10:50 Odpovedať
mayuss: jedinecnost od navrhara. Ja vydavat sa este raz tak si dam usit saty u niektoreho z nasich modnych navrharov / hariek
Boii by sice isto priserne drahe, ale tie spomienky, hmhmhm...
A mozno sa da najts aj nejaky mlady talent, ktory sa tuzi este len presadit, tak by som asi patrala aj po webe vo velkom. Ale urcite by som chcela mat cosi jedinecne
19 máj, 2010 o 15:50 Odpovedať
Boii by sice isto priserne drahe, ale tie spomienky, hmhmhm...
A mozno sa da najts aj nejaky mlady talent, ktory sa tuzi este len presadit, tak by som asi patrala aj po webe vo velkom. Ale urcite by som chcela mat cosi jedinecne
19 máj, 2010 o 15:50 Odpovedať
Lili: svadobne mini saty. Mne sa inak velmi pacia kratke strihy svadobnych siat, tak som raz z nudy si zacala vyhladavat po webe kde v akych salonoch, no normalne takmer nic! Jedine co som nasla bolo v nejakom bratisl.salone, kolekcia Cymbeline Paris 2010, a tam bolo zopar kuskov svadobneho mini... to ked pride vydahachtivost aj na mna, a budem tuzit po mini satach, asi sa dost nahladam, co?
20 máj, 2010 o 13:26 Odpovedať
20 máj, 2010 o 13:26 Odpovedať
Melany: kratke svadobne saty. Ahoj Lili, tak ja som kratke strihy svadobynch siat hadam tiez ani nevidela, mozno tak vo filme... To potom asi skus radsej nejaku navrharku, alebo ked si sikulka, tak si navrhni satky sama a daj usit
Alebo len kup obycajne biele kratke letne, v obchode, a na svadbe nech sa tvaria ako svadobne
23 jún, 2010 o 13:58 Odpovedať
Alebo len kup obycajne biele kratke letne, v obchode, a na svadbe nech sa tvaria ako svadobne
23 jún, 2010 o 13:58 Odpovedať