dada: air. Ahoj,
ja ti možem odporúčiť ASTOR AIR MAX, ktorú momentálne používam a som s ňou naozaj spokojná. Mihalnice mám zjavne predĺžené, viditeľné a nezaťažené. Táto špirála zažila bez rozmazávania sa už aj dážď a sneh a pri tom sa večer odstraňuje bez problémov (nie je vodoodolná). Cena tejto špirály je príjemne prekvapujúca.
05 január, 2009 o 16:27 Odpovedať
Spirala

hena123: Spirala. Ahojte baby,
Vyhlasujem konkurz na najlepsiu mascaru. Hladam totiz nejaku novu znacku, hlavne nie vode odolnu, tu potom stale musim hodinu triet z oci...
poradte teda nejaku dobru ciernu mascaru, zvyraznujucu objem aj dlzku rias
diky
05 január, 2009 o 14:04 Odpovedať

lama: Hypnose. ja mam super mascaru, pouzivam uz asi rok a je to jeden z mala produktov na ktory som fakt narocna. je fakt ze moja znacka je skor z tej drahej kozmetiky, je to HYpnose od Lancome, cierna a nie vodoodolna je fakt dobra!
a kolko stoji ta Astorka, dada, ked vravis ze cena prijemne prekvapi
07 január, 2009 o 11:45 Odpovedať
a kolko stoji ta Astorka, dada, ked vravis ze cena prijemne prekvapi
07 január, 2009 o 11:45 Odpovedať

lama: kozmeticke znacky a Placebo. ja s dior nemam dobre skusenosti, ani s inymi znackami, nestoja za tu vysoku cenu okrem tej mojej, ktoru som uz spominala od Lancome...
predtym som pouzivala RIMMEL-Exagerate, ktora je po Hypnose od Lancome druha najlepsia v mojom rebricku, mozno ani nie je horsia, len Placebo efekt, mam pocit, ze je kvalitnejsia a setrnejsia pre moje oci-mozno je to ale iba vyssia cena, ktora mi ten pocit dava, ale kazdopadne to je momentalne moj vitaz!!
08 január, 2009 o 11:02 Odpovedať
predtym som pouzivala RIMMEL-Exagerate, ktora je po Hypnose od Lancome druha najlepsia v mojom rebricku, mozno ani nie je horsia, len Placebo efekt, mam pocit, ze je kvalitnejsia a setrnejsia pre moje oci-mozno je to ale iba vyssia cena, ktora mi ten pocit dava, ale kazdopadne to je momentalne moj vitaz!!
08 január, 2009 o 11:02 Odpovedať

zulu: menim znacky - som obet reklamy. zaujimave, diky za tipy, ja osobne menim znacky asi podla toho kto ma lepsi marketing
tak zas mi pribudnu nejake nove, vzskusam ten Avon a mozno sa buchnem po vrecku a skusim tu Hypnózu. Ked ale nikoho nezhypnotizujem, tak sa nato vykaslem
08 január, 2009 o 11:27 Odpovedať
tak zas mi pribudnu nejake nove, vzskusam ten Avon a mozno sa buchnem po vrecku a skusim tu Hypnózu. Ked ale nikoho nezhypnotizujem, tak sa nato vykaslem
08 január, 2009 o 11:27 Odpovedať

hena123: poznali ste JADE? dnes je to Maybelline. to je inak sranda, ja som mala kedysi oblubenu znacku JADE, neviem, ci to este niekomu nieco hovori a tato potom uplne zmizla z trhu. Kamoska mi niekolko rokov nato povedala, ze JADE fuzovalo, alebo bolo kupene, to je jedno s Maybeline, takze teoreticky by moja oblubena znacka mala byt ta Aneszkina mascara Maybeline, ale ked som ju raz davnejsie vyskusala, zdala sa mi uz ina a neostala som pri nej...
08 január, 2009 o 11:34 Odpovedať
08 január, 2009 o 11:34 Odpovedať

zulu: menim znacky - som obet reklamy. zaujimave, diky za tipy, ja osobne menim znacky asi podla toho kto ma lepsi marketing
08 január, 2009 o 11:57 Odpovedať
08 január, 2009 o 11:57 Odpovedať

Anonym: RIMMEL-Exagerate vs. Astor Air Max. ja som prave dlhe roky pouzivala RIMMEL-Exagerate (som obcas taka konzerva) a koncom roku som sa odvazila na velku zmenu a zakupila som Astor Air Max, ktory naozaj zmenu dokazal a teraz mrkam s krasnymi mihalnicami => odporucam
08 január, 2009 o 17:06 Odpovedať
08 január, 2009 o 17:06 Odpovedať