loading
Pridať k obľúbeným Zdieľať na Twitter Zdieľať na facebook-u

Spirala

hena123

hena123: Spirala. Ahojte baby,

Vyhlasujem konkurz na najlepsiu mascaru. Hladam totiz nejaku novu znacku, hlavne nie vode odolnu, tu potom stale musim hodinu triet z oci...
poradte teda nejaku dobru ciernu mascaru, zvyraznujucu objem aj dlzku rias
diky
05 január, 2009 o 14:04 Odpovedať

dada
dada: air. Ahoj,
ja ti možem odporúčiť ASTOR AIR MAX, ktorú momentálne používam a som s ňou naozaj spokojná. Mihalnice mám zjavne predĺžené, viditeľné a nezaťažené. Táto špirála zažila bez rozmazávania sa už aj dážď a sneh a pri tom sa večer odstraňuje bez problémov (nie je vodoodolná). Cena tejto špirály je príjemne prekvapujúca.
05 január, 2009 o 16:27 Odpovedať
lama
lama: Hypnose. ja mam super mascaru, pouzivam uz asi rok a je to jeden z mala produktov na ktory som fakt narocna. je fakt ze moja znacka je skor z tej drahej kozmetiky, je to HYpnose od Lancome, cierna a nie vodoodolna je fakt dobra!
a kolko stoji ta Astorka, dada, ked vravis ze cena prijemne prekvapi
07 január, 2009 o 11:45 Odpovedať
dartagnan
dartagnan: Hej hej. Sorry, ale nepouzijem mascaru, ale aj mam krasne modre oci. Ste isty, ze je to tak dolezite ?
07 január, 2009 o 12:16 Odpovedať
agnieszka
agnieszka: Avon supershock. mam novu mascaru Avon Supershock zvzraynuje objem aj dlzku rias ma pekne zlate balene
ale mam tez rada Maybelline Volume mascara
na buduce chciala by som vyskusat luksusnu znacku Dior
s pozdravom
08 január, 2009 o 10:29 Odpovedať
lama
lama: kozmeticke znacky a Placebo. ja s dior nemam dobre skusenosti, ani s inymi znackami, nestoja za tu vysoku cenu okrem tej mojej, ktoru som uz spominala od Lancome...
predtym som pouzivala RIMMEL-Exagerate, ktora je po Hypnose od Lancome druha najlepsia v mojom rebricku, mozno ani nie je horsia, len Placebo efekt, mam pocit, ze je kvalitnejsia a setrnejsia pre moje oci-mozno je to ale iba vyssia cena, ktora mi ten pocit dava, ale kazdopadne to je momentalne moj vitaz!!
08 január, 2009 o 11:02 Odpovedať
zulu
zulu: menim znacky - som obet reklamy. zaujimave, diky za tipy, ja osobne menim znacky asi podla toho kto ma lepsi marketing
tak zas mi pribudnu nejake nove, vzskusam ten Avon a mozno sa buchnem po vrecku a skusim tu Hypnózu. Ked ale nikoho nezhypnotizujem, tak sa nato vykaslem
08 január, 2009 o 11:27 Odpovedať
hena123
hena123: poznali ste JADE? dnes je to Maybelline. to je inak sranda, ja som mala kedysi oblubenu znacku JADE, neviem, ci to este niekomu nieco hovori a tato potom uplne zmizla z trhu. Kamoska mi niekolko rokov nato povedala, ze JADE fuzovalo, alebo bolo kupene, to je jedno s Maybeline, takze teoreticky by moja oblubena znacka mala byt ta Aneszkina mascara Maybeline, ale ked som ju raz davnejsie vyskusala, zdala sa mi uz ina a neostala som pri nej...
08 január, 2009 o 11:34 Odpovedať
lama
lama: kolko vam vydrzi spirala. pocujte baby, strasne by ma zaujimalo, kolko vám vydrzi jedna spirala, som sa nato zacala zameriavat v poslednej dobe, lebo nikdy neviem, ci sa moja minie lebo uz je sucha, alebo pretoze tam uz nic nie je
08 január, 2009 o 11:44 Odpovedať
zulu
zulu: menim znacky - som obet reklamy. zaujimave, diky za tipy, ja osobne menim znacky asi podla toho kto ma lepsi marketing
tak zas mi pribudnu nejake nove, vzskusam ten Avon a mozno sa buchnem po vrecku a skusim tu Hypnózu. Ked ale nikoho nezhypnotizujem, tak sa nato vykaslem
08 január, 2009 o 11:57 Odpovedať
Anonym: RIMMEL-Exagerate vs. Astor Air Max. ja som prave dlhe roky pouzivala RIMMEL-Exagerate (som obcas taka konzerva) a koncom roku som sa odvazila na velku zmenu a zakupila som Astor Air Max, ktory naozaj zmenu dokazal a teraz mrkam s krasnymi mihalnicami => odporucam
08 január, 2009 o 17:06 Odpovedať

Copyright 2012. Kankan.sk: Krása, Móda, Zdravie, Tehotenstvo, Deti, Fórum ženy.... All rights reserved.