miriam88: zelena vs biela a hneda. Ahoj Lili, mne sa tiez paci zelena farba, ale nie je zelena ako zelena, takze na to pozor, my sme zvolili slabucky odtien zelenej, a dokombinovali s hnedymi a bielymi doplnkami - vsetko su to prirodne farby a aspon na mna taka kombinacia posobi velmi prijemne a upokojuco. Mame tmavohnedu postel, bielucky koberec, a bielo hnedu postelnu bielizen a tak podobne... prosto vsetko v tychto farbach
05 november, 2009 o 10:02 Odpovedať
Spalna a farebna kombinacia
Lili: Spalna a farebna kombinacia. Ahojte, v akych farbach mate spalnu? Co by sa hodilo k zelenym stenam napriklad? aka farebna kombinacia? .. alebo bordove steny? nevieme sa rozhodnut, a zas to nechceme ani pokaslat...
03 november, 2009 o 14:38 Odpovedať

Anonym: bordova..... Lili, ja som teraz malovala spalnu na bordovo-cerveno-ruzovo...taka zvlastna ale krasna farba. tiez mam rada indicky styl. bola som aj v indii a mam tam kamaratku, ktora robi dizajnerstvo a nieco ako feng suej. je to vhodna farba do spalne. je to farba plna vasne a erotiky, vhodna na spestrenie sexualneho zivota a podobne. MN
10 november, 2009 o 14:33 Odpovedať
10 november, 2009 o 14:33 Odpovedať

Anonym: bordova....plus. no a mam to skombinovane s kremovou farbou na ostatnych dvoch stenach. naaaaadhera.... mam uz objednane zavesy. siju mi ich v jednom krajcirstve a vankuse mi sije mamina...
10 november, 2009 o 14:35 Odpovedať
10 november, 2009 o 14:35 Odpovedať
Lili: bordova v spalni. Wauu, no tak cosi presne taketo by som chcela, len trafit ten spravny pomer... vy ste si farbu namiesali sami, alebo uz priamo takto zakupili? A co sa doplnkov a nabytku napriklad tyka? v akych farbach? ja by som napriklad velmi chcela kovovu postel, najlepsie s nebesami ale co sa skrin alebo nocneho stolika, ci komod tyka, netusim, svetle klasicke drevo sa mi do toho moc nehodi... najhorsie na tom je, ze ja predstavu mam len je taka mierne zahmlena
a cely bytik mate v takomto style?
ked bude hotove mohla by si pripadne tu dat do albumov foto nech sa inspirujem
10 november, 2009 o 15:29 Odpovedať
a cely bytik mate v takomto style?
ked bude hotove mohla by si pripadne tu dat do albumov foto nech sa inspirujem
10 november, 2009 o 15:29 Odpovedať

Anonym: bordova pokracovanie. ahoj lili. tak postupne. farbu sme kupili v obchode s farbami zo znacky Johnstones. je to sice drahsia farba ako dulux alebo primalex, ale zato kvalitnejsia. v obchode nam ju priamo namiesali podla nami vybraneho odtiena. ak tak by som ti napisala aj presne cislo. namiesana vyzerala "divnejsie nez na papieriku", ale potom na stene po 2 nateroch uzasne! vcera sme boli akurat kupovat postel. kupili sme kovovu kombinovanu s tmavym drevom. cista kovova by bola taka "holá". nocne stoliky zatial nemame. mame ale nocne lampy presne v takej farbe ako steny (moj vlastny vyrobok....natrela som bielu lampu farbou na steny). zatial su len na podlahe. chceme kupit len komodu velku so zasuvkami. ziadne skrine tam nebudeme mat. tie mame vstavane na chodbe. zavesy este nemam hotove. este nevolali z krajcirstva ( no a podlahu mame taku teraz modernu...vies, co je akoby poskladana taka pruhovana. neviem, ci vies co myslim. zatial takto. ale co najmenej "čačiek"...Marcela
12 november, 2009 o 16:31 Odpovedať
12 november, 2009 o 16:31 Odpovedať
Lili: orient spalna. Ahoj Marcelka, dakujem naozaj velmi krasne za tipy, no este par otazociek by som mala na teba, ak nevadi
V ktorom obchode ste kupovali postel - pretoze presne ako pises, kovova sama o sebe je velmi hola, a ja ze co tomu chyba
A este porad prosim, ako riesis zvysok bytu / domu? v podobnom style? ja by som najradsej, no bojim sa ako by to posobilo...
Odkial si inak brala inspiraciu? si taka sikulka, ci si taka sikulka?
13 november, 2009 o 09:28 Odpovedať
V ktorom obchode ste kupovali postel - pretoze presne ako pises, kovova sama o sebe je velmi hola, a ja ze co tomu chyba
A este porad prosim, ako riesis zvysok bytu / domu? v podobnom style? ja by som najradsej, no bojim sa ako by to posobilo...
Odkial si inak brala inspiraciu? si taka sikulka, ci si taka sikulka?
13 november, 2009 o 09:28 Odpovedať

Anonym: spalna. ahoj lili. jasne, ze som sikulka aaaaaale nie. bola som v indii pred dvomi rokmi a tam ma to velmi ocarilo. no a ked som robila v londyne, tak som chodievala na babysitting k jednej pani a ona mala kontakty v indii na rucne sitie zaclon, vankusov a neviem coho vsetkeho mozneho. no bolo to nadherne. prestieradla na postel mi mnohokrat vyrazali dych. vsetko bolo rucne site, kvalitna praca...len uz nemam na nu kontakt, som uz 4 roky doma na svk. farbu sme kupovali v bardejove a postel v presove. da sa objednat aj cez internet. staci sa zaregistrovat. adresa je eshop.nobyt.sk maju super vyber. my sme si kupili postel amsterdam, ale priznam sa, ze pacila sa mi aj venezia.... maju k tomu aj nocne stoliky. so zariadovanim este len zaciname. doteraz sme byvali kazdy zvlast, ale zacali sme sa zariadovat a prerabat zvnutra dom u mojej nastavajucej svokry. takze sme v zaciatkoch. zatial si robime horne poschodie ale napadov mam habadej. rada by som sa venovala dizajnerstvu, ale nie su na to peniaze. cely byt by som ale nezariadovala v takom style. kazda izba by mala byt tak trosku ina. ale urcite vsetkeho malo... mozem ti poradit viac ak chces....M.
13 november, 2009 o 10:04 Odpovedať
13 november, 2009 o 10:04 Odpovedať
Lili: vdaka za tipy :). Jasne to by bola parada
My sa chystame s priatelom kupit bytik, januar februar by uz by mal byt isty... teda povodne sme chceli byt uz na Vianoce vo svojom, no banky nam to trosku naburali
a ty si dizajnerstvo studovala, ci si od prirody talent? to trosku asi aj zavidim ja som totiz hrr do niektorych veci, len mi chyba schopnost ich dotiahnut... no kazdopadne uvidim po novom roku, ako to bude vyzerat.. hladala som aj nejake stranky na webe, co by inspirovali, ale zatial sklanam poklonu, lebo si zvitazila
a postele prezriem urcite, kedze som z KE, o to lepsie vdaka este raz a opisuj ako pokracujete v prerabke, super sa o cita,
13 november, 2009 o 10:54 Odpovedať
My sa chystame s priatelom kupit bytik, januar februar by uz by mal byt isty... teda povodne sme chceli byt uz na Vianoce vo svojom, no banky nam to trosku naburali
a ty si dizajnerstvo studovala, ci si od prirody talent? to trosku asi aj zavidim ja som totiz hrr do niektorych veci, len mi chyba schopnost ich dotiahnut... no kazdopadne uvidim po novom roku, ako to bude vyzerat.. hladala som aj nejake stranky na webe, co by inspirovali, ale zatial sklanam poklonu, lebo si zvitazila
a postele prezriem urcite, kedze som z KE, o to lepsie vdaka este raz a opisuj ako pokracujete v prerabke, super sa o cita,
13 november, 2009 o 10:54 Odpovedať